Cum Expati Sunt Tratate În Arabia Saudită

sfaturi de sanatate wellness

Multi oameni presupun că diferite tipuri de nursing sunt mai mult sau mai puțin același lucru, dar în realitate nu sunt semnificative diferențele dintre acestea. Schizofrenia nu este deosebit de comună tulburare de sănătate mintală în America, care afectează doar 1,2 la sută din populație (aproximativ 3.2 milioane de oameni), dar efectele sale pot fi debilitante. Cu toate acestea, o cercetare de pionierat efectuate de către IBM și Universitatea din Alberta în curând ar putea ajuta medicii să diagnosticheze la debutul bolii și severitatea simptomelor sale, folosind un simplu RMN și o rețea neuronală construit pentru a uita-te la fluxul de sânge în creier.

Având în vedere că pe termen lung tăcere abuz emoțional creează anxietate și de anxietate în general, poate duce la stres cronic și o varietate de probleme medicale, cele de pe la sfârșitul primirea de umăr rece de soțul / soția trebuie să aibă grijă de ei înșiși pentru a ajuta la conservarea lor de sănătate mintală și fizică.

Sistemul imunitar al organismului lucrează pentru a menține germeni de depășire celulele și organele.

În bolile autoimune, organismul nu reușește să recunoască părți ale corpului ca aparținând și atacuri în sine.


Ca și raportate de către Național Al Femeilor Centrul de Informare de Sanatate, mai mult de 80 de tipuri de boli autoimune afectează aproape 24 de milioane de Americani. Simptomele bolilor autoimune includ oboseală și amețeli și variază de la ușoară până la severă.

Boli autoimune care afectează atât bărbații, cât și femeile includ diabetul zaharat de tip 1, boala Graves, boala celiaca, boala inflamatorie intestinală, scleroza multiplă, artrita reumatoidă și lupusul erythematosis.

Colagenaza este făcut în organism și de a descompune anumite țesuturi. Studiile au arătat că injectarea de colagen în plăci ajutat repara boala Peyronie. Acest medicament (Xiaflex®) este acum aprobat în SUA pentru tratament de bărbați cu penisuri curbare mai mult de 30 de grade.

Un vaccin este un preparat biologic care îmbunătățește imunitatea la o anumită boală. Un vaccin care conține de obicei un agent care seamana cu o boala cauzatoare de microorganisme și este de multe ori făcută de slăbit sau ucis forme de microbi sau toxinele sale.

Agentul stimulează sistemul imunitar al organismului de a recunoaște ca străine, distruge-l, și "minte", astfel că sistemul imunitar poate identifica mai ușor și de a distruge oricare dintre aceste microorganisme care se întâlnește mai târziu. Sistemul imunitar al organismului reacționează la vaccinuri ca în cazul în care conțin un real agent patogen, chiar dacă vaccinul în sine nu este capabil de a provoca boala.
Deoarece vaccinurile sunt utilizate pe scară largă în Statele Unite, mai multe o dată-boli comune—poliomielita, rujeola, difterie, tuse convulsivă, oreion, tetanos, și anumite forme de meningita—sunt acum rare sau bine controlate.